Őszi hajtrendek (2017)

Újra itt az ősz, és ideje megismerkedni azzal, hogy idén ősszel milyen hajviseletek fognak uralkodni. A legjobb hír, hogy mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez legjobban illő stílust, sőt bátran kijelenthetjük, hogy idén ismét a természetesség fog uralkodni!

A fonat

A fonat az egyik legkedveltebb hajviselet a nők körében. Nem véletlen, hiszen minden élethelyzetben jól mutat és a legnagyobb előnye, hogy sokféleképpen viselhető, így nem válik unalmassá.

Fül mögött

Lehet hosszú vagy akár rövid hajad, a 2017-es őszi hajtrendek között az oldalt stílus lehet a befutó nálad. Ehhez nem kell tehetség vagy kézügyesség és drága idődet sem rabolja el az életedből.

Csavarj tincseket

2017 ősze a laza, kiengedett hajviselet szezonja! A csavart tincs nagyban hasonlít a fonatra, hiszen ezeknek a hajkölteményeknek is csak a kreativitásunk szabhat határokat. Elkészítési technikája ugyan az, mint a fonatnak, csak itt nem egymásba fonjuk a tincseket, hanem egymásba csavarjuk. Ez azért jobb, mert kevesebb kézügyesség kell, mint egy fonathoz.

Hullámos

2017-es őszi hajtrendek között is hódít a hullámos haj. Mindannyian nagyon szeretjük, hiszen sokan rendelkeznek olyan hajszerkezettel, ami önmagában nem is hullámos és nem is egyenes. Elkészítésére az egyik legegyszerűbb módszer, ha a megmosott, törölköző száraz hajat befonod éjszakára. A másik egyszerű mód hullámos haj készítésére, ha hajszárítás után mikor még meleg a hajad, akkor fonod be és csak indulás előtt engeded ki.

Frufru

Korábbi években mindig a percizitás, a tökéletesség volt a példa.  2017-es őszi hajtrendek terén pedig ez teljesen megváltozik. Hagyd szabadon szállni kisbaba hajaid.